Download onze algemene voorwaarden

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

Real Hair Online B.V.

Kinkerstraat 249, 1053 ER, Amsterdam
Telefoonnummer Amsterdam: 020-4112165 & 0652772001

10:00 uur t/m 18:00
E-mailadres: sales@realhaironline.com
KvK-nummer: 34194473
Btw-nummer: NL818318697B01

Artikel 2 - Algemeen

2.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot online bestellingen tussen Real Hair Online B.V. en de consument.
2.2. De overeenkomst tot koop van de producten komt tot stand na een orderbevestiging, deze wordt per mail verstuurd.
2.3. De consument verklaart zich (zonder voorbehoud) kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden alvorens plaatsing van de order.
2.4. Real Hair online B.V behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van de website (winkel) te wijzigen

Artikel 3 - Betaling

3.1. Met de betaalmethodes op de webshopl kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
3.2. Betaling vooruit via overboeking per bank of giro op ibanrekening nr. NL12RABO 012.68.74.093
3.3. Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. Na ontvangst van betaling, zal de bestelling zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen geleverd worden op het door u aangegeven afleveradres.
3.4. Real Hair Online B.V. stuurt u een bevestiging per email dat uw betaling ontvangen is.

Artikel 4 - Retourneren / bedenktijd

4.1. Real Hair Online B.V. levert natuurlijke producten, afkomstig van mensen hierdoor kunnen kleuren en vormen van de afbeeldingen ten opzichte van de webshop enigszins afwijken van het gelijke product.
4.2. De klant is verantwoordelijk voor correcte retourzending: Het haar dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele staat en verpakking met de aankoopbon binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te worden geretourneerd aan Real Hair Online, kinkerstraat 249, 1053 ER, Amsterdam/Nederland, dit i.v.m. hygiëne en gezondheidsbescherming.
4.3. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.
4.4. Bij het retourneren van een product dient u binnen 14 werkdagen na ontvangst de retour aan te melden middels een whatsapp met retour & ordernummer te appen naar 0652772001. U krijgt binnen 1 werkdag een retourlabel per email doorgestuurd.

4.5. Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (incl. bezorgkosten) binnen 10 dagen overgemaakt worden. De consument wordt per e-mail op de hoogte gebracht van terugstorting.
4.6. Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Real Hair Online houd de retourkosten in van het aankoopbedrag. Deze bedraagt € 6,75.  Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor correcte retourzending. Zelf aanmelden en direct afrekenen bij een postpunt is ook mogelijk. 

Stuur uw pakketje dan naar:

RHO-Kinkerstraat 249 1053 ER Amsterdam

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen.

Artikel 5 - Verzendkosten

5.1. Voor verzending van haar brengt Real Hair Online B.V. verzendkosten in rekening.
5.2. Verzending gaat via POST NL & DHL
5.3. De verzendkosten en eventuele verpakkingskosten zijn voor rekening van de klant. Kosten van verzending binnen Nederland is vanaf €6,75.
5.4. Real Hair Online B.V. behoudt zich evenwel het recht voor om, in bijzondere gevallen waaronder retourneren/ruilen, de kosten voor verzending wel in rekening te brengen.
5.5. De klant is zelf aansprakelijk en verantwoordelijk voor een foutief opgegeven leveringsadres. Eventuele extra kosten die hiermee gemoeid zijn, zijn ook voor rekening van de klant.
5.6. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

  1. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Artikel 6 - Levering

6.1. Ons streven is om binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling via PostNL/ DHL aan te bieden.
6.2. Indien de levertijd onverhoopt niet haalbaar, neemt Real Hair Online contact met de consument op om hen op de hoogte te stellen van de levertijd.
6.3. Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding

Artikel 7 - Privacy

7.1.Real Hair Online zal de gegevens die ingevoerd zijn door consumenten uitsluitend gebruiken voor het uitvoeren van de overeenkomst. Dit houdt in om uw bestelling te verwerken en uw gegevens doorgeven aan PostNL en DHL voor aflevering.
7.2. Uw persoonsgegevens zullen verder gebruikt worden om u in de toekomst op de hoogte te houden van gerelateerde Real Hair Online informatie en eventuele aanbiedingen met betrekking tot Real Hair Online B.V.
7.3. Wij zullen uw gegevens niet aan derden verstrekken.
7.4. Indien u van ons geen e-mail meer wenst te ontvangen kunt u zich afmelden door een email te sturen naar sales@realhaironline.com

Door op Accepteren te klikken ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen om jou de beste online ervaring te geven die mogelijk is.
You have successfully subscribed!
This email has been registered