Over ons

Ruim 25 jaar dé haarspecialist

Al meer dan 25 jaar zijn wij de haarspecialist van Nederland. Zo zijn wij de eerste in Nederland, waar je kan shoppen in een weelde van haar.

Met een diversiteit aan culturen en diverse soorten haar zijn wij de matchmaker op het gebied van haar. We delen onze passie met jong en oud.

Op maat

We maken haarstukken op maat in ons eigen haaratelier, afgestemd op de wensen van de klant. Een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit hand geselecteerd haar met een groot aanbod aan kleuren, structuren en type resulteert in een hoogwaardig product.

Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. Van haaradvies tot het oplossen van haarproblemen. Het is onze missie om vrouwen te helpen , vanaf 18 jaar, om zich mooier te voelen.

Mooier & Zelfverzekerder

Heb je moeite om je haar voorbij een bepaald punt te laten groeien of wil je er simpelweg fantastisch uitzien, of heb je een gelegenheid waarbij je wilt uitpakken?

RH Online biedt je dat stukje extra, waardoor je, je mooier en zelfverzekerder zal voelen. Real Hair Online biedt naast honderd procent echt haar ook een unieke klantbeleving, het samenstellen van kleuren, volumes, lengtes met het inspelen op innovatieve markt met producten op maat, is een uitdaging waar wij veel voldoening uit halen.

In de Pers

Na vele reportages en publicaties in diverse bladen zoals de Grazia, Eric Kuster, Jan, en tv programma’s zijn we voornamelijk veel te vinden in diverse vlogs van grote influencers zoals o.a. Laura Ponticorvo, Sisi Bolatini, Reinders, Channah Koerten, Claire Lucia en nog veel meer.
Door op Accepteren te klikken ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen om jou de beste online ervaring te geven die mogelijk is.
You have successfully subscribed!
This email has been registered