Je bent op zoek naar de beste look voor je trouwdag, een consult is een uitstekende eerste stap om te verkennen wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruidskapsel. Onderstaande aspecten komen aan bod.

 

 Stijl en lengte: Bedenk van tevoren welk type haarstijl je wilt voor je bruiloft. Wil je bijvoorbeeld lang, golvend haar of ga je voor een chique opsteekkapsel?

Type extensions: Er zijn verschillende soorten extensions, waaronder clip-ins, tpe-ins, micro-ring extensions en meer. Wij kunnen je adviseren welk  het beste bij je haartype en gewenste stijl past.

Kleurmatch: Zorg ervoor dat de kleur van de extensions overeenkomt met je natuurlijke haarkleur. Wij helpen je kiezen van de juiste tint of zelfs aanpassingen te maken om een perfecte match te garanderen.

Haarverzorging en onderhoud: We vertellen je graag over de juiste haarverzorgingsroutine en onderhoudstips voor je extensions. Dit omvat informatie over wassen, stylen en het vermijden van schade aan zowel je natuurlijke haar als de extensions.

Kosten en planning: We bespreken de kosten van de extensions, evenals de beschikbaarheid en levertermijn. 

Door deze aspecten te bespreken tijdens de consult, krijg jij de perfecte extensions voor je trouwdag. Geniet van deze speciale dag!

Bel voor een consult en kom gezellig langs!

Winkel: 0204112165

Mobiel: 0652772001

Door op Accepteren te klikken ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen om jou de beste online ervaring te geven die mogelijk is.
You have successfully subscribed!
This email has been registered